Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co na tebe prozradí tvé oblíbené věci?

15. 10. 2007

Každá z nás vlastní spoustu maličkostí, bez kterých by se snad ani nedokázala obejít. Každá z nás má svůj styl, který by nevyměnila za nic na světě. Každá jsme prostě trochu jiná, ale přesto existují tři základní "škatulky", do nichž bychom se mohly alespoň pomyslně "roztřídit".

Nosíš ráda lodičky, nebo dáváš přednost pohodlným teniskám? Používáš rtěnku, nebo pouze transparentní lesk? To všechno jsou věci, podle nichž můžeš zjistit, ke které skupině patříš právě ty!

Takže jak na to:
1.) Udělej si chvilku času a najdi si kousek papíru a propisku.
2.) Postupně odpovídej na jednotlivé otázky a své odpovědi si zapisuj.
3.) Spočítej si dosažené body a přečti si něco zajímavého o sobě:-)


OTÁZKY:

1. Na rty nejraději používáš...
a) ...bezbarvý lesk s ovocnou příchutí.
b) ...lesk nebo rtěnku v jemné pastelové barvě.
c) ...krémovou rtěnku výrazné barvy.


2. Nejraději odpočíváš...
a) ...se svým starým medvítkem na posteli.
b) ...se zajímavou knížkou v zahradním altánku.
c) ...s pytlíkem chipsů u televize.

3. Nejčastěji nosíš...
a) ...oblečení v pastelových barvách s motýlky nebo kytičkami.
b) ...džíny a tričko.
s) ...minisukni a svůdný top s velkým výstřihem.

4. Nikdy bys nepropásla televizní seriál...
a) ...Gilmorova děvčata.
b) ...Přátelé.
c) ...Simpsonovi.

5. Tvoje oblíbená kabelka...
a) ...je docela malá, ale elegantní.
b) ...je praktická, protože do ní nacpeš všechny potřebné věci.
c) ...je nápadná a vzhledem přesně odpovídá současným módním trendům.

6. Na nohou nejraději nosíš...
a) ...růžové páskové sandálky.
b) ...pohodlné sportovní tenisky.
c) ...elegantní botky na vysokých podpatcích.

7. Šperk, který nosíš stále na sobě...
a) ...je prstýnek, který ti dal tvůj kluk k narozeninám.
b) ...je náramek, který jsi dostala od své nejlepší kamarádky.
c) ...jsou drahé hodinky, které ti darovali tvý rodiče.

8. Tvá nejvzácnější památka...
a) ...je tvůj tajný deníček.
b) ...je mrkací panenka, se kterou sis v dětství nejraději hrávala.
c) ...je milostný dopis od tvého (bývalého) kluka.

9. Tvojí nejoblíbenější květinou...
a) ...jsou fialky.
b) ...je kopretina.
c) ...je růže.

10. Na tvé nejmilejší fotce...
a) ...jsi se svou nejlepší kamarádkou.
b) ...máš svůj typický úsměv.
c) ...vypadáš jako tvá oblíbená herečka.

11. Tvůj oblíbený pafém...
a) ...má lehkou květinovou vůni.
b) ...má svěží ovocnou vůni.
c) ...má výraznější kořeněnou vůni.

12. Nejraději čteš...
a) ...zamilované romány.
b) ...veselé povídky.
c) ...strašidelné horory.

13. Tvůj pokojíček je vymalován...
a) ...bílou barvou.
b) ...nějakou jasnou barvou.
c) ...sytým odstínem tvé oblíbené barvy.

Sečteno, podtrženo!

Už se jen spočítej, koliklikrát si odpověděla jednotlivými písmenky. To, které jednoznačně převažuje, ukazuje na tvou povahu.


Nejvíce odpovědí: A
Jaká jsi: Radši se nesměle držíš stranou, protože se bojíš, že kdyby ses chovala sebevědomě a průbojně, mohli by tě ostatní považovat za drzou a už by s tebou nechtěli mít nic společného. Zamysli se nad tím, a snaž se být taková, jaká opravdu jsi! ostatní tě budou mít rádi i tak.
Ty a kluci: Pro hodně kluků jsi záhadná bytost. Nejdříve si všechno musíš dobře promyslet a teprve pak se definitivně rozhodneš. Je opravdu ten pravý? Je to, co mu teď řeknu, dost chytré? Mám pro tebe jednoduchou radu: Buď spontánnější a víc si věř!
Ty a láska: Jsi člověk, se kterým se dá mazlit, povídat si a smát se. Toho si kluci cení. Ale proč máš takový strach z konfliktů? Je to zbytečné, spor ještě přece neznamená konec lásky!
Ty a tvoje parta: Pomoc, peníze nebo utěšování dušičky v těžkých chvílích, to všechno můžeš svým přátelům nabídnout. Když něco potřebují, můžou se na tebe stoprocentně spolehnout. Ale pozor, aby tvé dobroty někdo nezačal lacině zneužívat!

Nejvíce odpovědí: B
Jaká jsi: Jsi veselá holka, které jen tak něco nezkazí náladu. Jsi obklopena spoustou dobrých přátel, kteří tě mají rádi. Ale přestože navenek působíš klidně a pohodářsky, neznámé věci ti občas nahánějí strach. Když se něco nedaří, většinou hledáš vinu u sebe. Ale proč? Nenech si stále vnucovat černého Petra!
Ty a kluci: S tebou je vždycky dobrá zábava, a to se na tobě klukům líbí! Ale pozor - někdy jim není úplně jasné, jestli to, co jsi řekla, jsi mínila vážně, nebo v legraci! Moje rada: Při rozhodování dej na svůj cit. Je to tvůj nejlepší rádce v otázkách lásky i kluků.
Ty a láska: Pokud chceš vědět, jestli tě některý kluk miluje, musíš mu dát šanci tě poznat. Stále si obklopena svou partou, proto je těžké se k tobě vůbec probojovat!
Ty a tvoje parta: Všichni se ti můžou s čímkoliv svěřit, protože s tebou se dá mluvit o všem. Ovšem co se týče citů, zůstáváš většinou jen na povrchu. Hej, ostatní taky zajímá, co si myslíš a co cítíš!

Nejvíce odpovědí: C
Jaká jsi: Svým chováním budíš zdání sebevědomé dívky. Jsi hvězdou každého večírku a středem pozornosti ve třídě. Ale není to jenom vnější fasáda? Udělej si občas taky legraci ze svých chyb a přiznej svoje neřesti. Je to lidské!
Ty a kluci: Z tak dokonalé dívky , jako jsi ty, má hodně kluků strach, protože se jim zdáš nedosažitelná. Proto nebuď ve volbě svůch "kandidátů na lásku" tak vybíravá a nenech se zaslepit pouze hezkým kukučem.
Ty a láska: Než tě nějaký kluk "nalomí" a ty si přestaneš hrát na nedosažitelnou, trvá to dost dlouho. To je ale škoda! Svou skořápku můžeš klidně odhodit, každý se přece v životě zklame! A jestli na svém klukovi požaduješ otevřenost, měla bys mu nabídnout to samé!
Ty a tvoje parta: Nuda? Co to je? Okruh tvých kamarádů je obrovský a ty musíš neustále něco aktivně organizovat. Dopřej si ale občas oddech a přenech to ostatním. Nemusíš přece vždy a všude hrát hlavní roli!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

no neví,nevím

(barunka, 25. 1. 2009 13:48)

moc se to na mě N E H O D Í

 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA