Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninové soté

2. 10. 2007

Jako každý den tak i dnes je tu pro vás připraven dietní recept, tentokrát na přípravu zeleninového soté.

Ingredience:
2 rajčata
2 stroužky česneku
3 vařené brambory
půl cukety
půl cibule
kousek pórku
kuřecí vývar
kari,
citronová šťáva,
bílý jogurt
petrželka
sůl

Návod k přípravě:
Cibuli zpěníme na teflonové pánvi potřené olivovým olejem, přidáme nadrobno nakrájená rajčata, utřený česnek, pepř, sůl a chvíli dusíme. Pak přidáme vařené brambory pokrájené na kolečka a krájenou cuketu a podlijeme vývarem. Ke konci vmícháme pórek, osolíme, přidáme pár kapek citronové šťávy a zalijeme jogurtem. Prohřejeme a podáváme posypané sekanou petrželkou.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA