Jdi na obsah Jdi na menu
 


Provensálské brambory s česnekem

2. 10. 2007

Ani dnes jsme nezapomněli na ty, kdo drží dietu a přinášíme jim další recept na nízkokalorické jídlo.

Ingredience:
3 brambory
olivový olej
mořská sůl
pepř
citronová šťáva a kůra
pórek
stroužek česneku
petrželka
muškátový oříšek

Návod k přípravě: Brambory oloupeme, uvaříme, pak je nakrájíme na hranolky a opékáme je na teflonové pánvi potřené olivovým olejem. Osolíme je a opepříme, přidáme strouhanou citrónovou kůru, pórek nakrájený na tenká kolečka, utřený česnek a nasekanou zelenou petrželku. Nazlátlé brambory dochutíme citrónovou šťávou a troškou nastrouhaného muškátového oříšku.

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA